Östers IF P17

Träningsmatch: Värnamo Södra FF - Östers IF 0-5 (0-0)

Vi räckte inte till...

...och förlorar stort och rättvist mot ett Öster som var en klass bättre än oss idag.

Första halvlek hade gästerna ett klart spelövertag men utan att skapa några klara målchanser. Mållöst i paus och vi hade stora förhoppningar att kunna flytta fram positionerna rejält i andra halvlek med vinden i ryggen.

Det gör vi också första tio minuterna i andra men efter 0-1 rasar vi ihop fullständigt och släpper in ytterligare tre mål på nio minuter. Vissa av målen efter bra Österprestationer men också efter vårt slarv och passivitet.

Det blir tunga avslutande 25 minuter och vi får vara nöjda med att Isac räddade oss från en ännu större förlust.

Underläget tog energin ur oss och vi hade förtvivlat svårt att få igång ett eget spel.

Men det finns saker att ta med sig och lära sig även när man blir utspelade. Det gör vi, utan att för den delen tappa självförtroendet.

Nya tag med träningar söndag, tisdag och onsdag (fredagsträningen ställer vi in) innan vi ställs mot motståndare i Österklass i LF Cup nästa helg. Då hoppas och tror vi på att kunna stå upp på det sätt som vi är vana att kunna göra.